200 000 návštěvníků na CzSanctuary!

CzS LogoNaše tajné přání z 19. října minulého roku se stává skutečností – slavíme 200 000 návštěvníka na našem webu!









Zdá se to skoro neuvěřitelné, ale je to tak – za pouhopouhých jedenáct měsíců se vám podařilo ZDVOJNÁSOBIT počet návštěv na CZ Sanctuary, což nás všechny samozřejmě naplňuje velikou radostí a hřejivým pocitem, že se naše kontinuální snaha o maximální podporu české gotické subkultury setkává s úspěchem. A co že jsme během těch jedenácti měsíců všechno stačili?

Především spustit Samovou zásluhou na novém redakčním systému novou verzi webu  s mnoha vylepšeními a možností vybrat si mezi několika stylovými skiny. Zavedli jsme podrobnější a přehlednější kalendář, průvodce shopy a kluby po různých městech ČR i zahraničí, úzce provázali stránky s naším Youtube profilem s videoreporty z akcí, připravili základní informace v angličtině a němčině pro naše zahraniční kolegy, a především jsme koncem roku 2008 přivedli k světu systém publikace každodenních novinek ze scény, reagující na aktuální dění po celém světě. Pokud by Vás zajímala čísla:

K dnešnímu dni tedy najdete na webu 1532 článků, z nichž je (především zásluhou Nephilima) 773 novinek (tedy cca 3 novinky denně). Zbývajících 759 příspěvků najdete rozdělených v jednotlivých rubrikách. Připravili jsme pro vás například 48 rozhovorů s různými umělci, 23 soutěží, 49 recenzí (hlavně Pavel Zelinka), a tak dále, a tak dále. Paesant rovněž nafotil drtivou většinou z 5261 fotografií z nejrůznějších akcí, rozdělených do 87 alb v naší fotogalerii, na CzS Youtube profilu si rovněž můžete pustit 165 videí.

Kromě webu jsme ale pracovali i na dalších frontách, a tak jste měli možnost pořídit si nejen nové motivy triček (na dalších se pracuje), ale postupem času si vybrat z více než padesát různých designů autorských stylových odznáčků z dílny CZ Sanctuary. Navíc jsme objevili prostor baru Černá Vdova, které se rychle stalo ústředním místečkem pro setkávání černooděnců všeho druhu. 

Z hlediska organizačního máme letos za sebou druhou Postapo Party, druhý Zombiewalk, čtvrtý Prague Gothic Treffen s experimentálním rozdělením na dvě stage a „Unite!“ prolnutím příznivců jednotlivých subžánrů, koncert Brilig a Dandelion Wine v Praze, a v neposlední řadě šestý GothicBrandejs. Podíleli jsme se ale i na charitativní výstavě Jana Krumphanzla „Exprese pro Afriku“, a dalších akcích. Do konce roku pro vás ještě máme připravený koncert u příležitosti 25 let L’ahké Múzy a speciální Halloweenovou party…ale nechte se překvapit ;). Samozřejmostí je i aktivní podpora a spolupráce nejen s pořadateli domácích (Night Side, Electro Prague Fest, apod.), ale i zahraničních festivalů (Castle Party, Wave Gotik Treffen), koncertů a parties (Dead Dolls Disco, Depeche.cz, Gothic Party Brno). Další kapitolou je intenzivní kooperace s radiem Wave prostřednictvím pořadu Darkwave, který se stal vůbec první dvouhodinovkou v českém étéru, věnovanou gotické subkultuře .

Pro zajímavost nějaká „nej“:

Nejčtenějším článek k dnešnímu dni je novinka „14.2.09: Praha se dočkala klubu s gotickou muzikou„ (4402 přečtení)
Nejvíce se vám líbila tato fotografie (osmkrát plné hodnocení pěti body)
Nejprohlíženějším videem je pak pozvánka na Zombiewalk 2009 (5 934 zhlédnutí)
Nejvíce účastníků na naší akci dorazilo rovněž na Zombiewalk, kde jsme napočítali přes sedm stovek oživlých mrtvol

Dobře se daří i stránkám Zombiewalku (70 063 návštěv), CzS Myspace profilu (13 716 prohlédnutí, 1144 přátel), špatně si nevede ani náš profil na Last.fm s 48 členy.

Samozřejmě si plně uvědomujeme, že bez vaší podpory by veškeré naše snažení nemělo smysl, a proto vám chce celá redakce CZ Sanctuary od srdce poděkovat za to, že dáváte naší práci opravdový smysl a motivujete nás k tomu vymýšlet nové a nové způsoby, jak podpořit rozkvět tuzemské scéně – DÍKY!

Speciální dík ale putuje i všem našim milým kolegům, kteří nám jakkoliv pomohli a pomáhají v naší činnosti, ať už aktivně článkem (Siouxsie, Vincent HS, Lucy, Muchacho R0b0t0 a další), nebo morální či jinou podporou (vy víte ;)). Domníváme se, že pokud se nám podaří tento vývoj udržet a rozvíjet, máme důvod k optimismu.

A jelikož je jasné, že za pouhé „díky“ si nikdo nic nekoupí, vyhlašujeme soutěž o dvou set tisícího návštěvníka, který od nás dostane balíček merche, triko a vstup na narozeninovou party L’ahké Múzy a španělských darkwaverů The Eternal Fall. Více informací čtěte zde.

Na úplný závěr tedy vyvstává otázka – podaří se nám počet návštěv opět zdvojnásobit? O tom rozhodujete vy… ;)

Ještě jednou díky, těšíme se na překračování dalších a dalších milníků ve vaší společnosti!

Ezechiel, Nephilim, Paesant, Pavel Zelinka, Samgarr

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

vzhledem k tomu, ze jsem 200010, tak gratuluju jak jubilejnimu navstevnikovi, tak redakci k neutuchajici energii se kterou jsou stranky stale lepsi a lepsi a akce zajimavejsi a zajimavejsi.
taky se pripojuju ke gratulaci a preji at tady hodne brzy slavite treba petsettisiciho navstevnika :-) <br />preji hodne vernych ctenaru,posluchacu a myslim,ze dik za to,ze nejsme tlupa neinformovanych kulturnich barbaru se vam vsem rozhodne uprit nemuze. :lol:
Moc děkujeme za gratulace, samozřejmě nás to těší - a pětsettisící návštěvník zní jako dobrá meta, tak doufám, že se nám jí podaří se ctí dosáhnout ;-)
Pridavam sa ku gratulaciam,<br />skvela praca hosi ;-) !!
Gratuluju taky k uzasné praci. Jen tak dál. :-) ;-)
Jak jinak než taky.. chystejte pro nás další super akce! :-)
Jsem na Vas pysna, je videt, kolik casu webu venujete a taky to, ze Vas to bavi.<br />I akce cim dal tim lepsi. Jen tak dal =))
200 000 už je pěkné číslo, gratuluji za celou redakci cavern.cz :-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.