Singapore Sling mají na kontě další desku

Nadějná islandská kapela vyrukovala s novým albem.

Singapore Sling, zatím nepříliš známá kapela z chladného Islandu, přichází s novým albem. To nese název "Psych Fuck" a vyšlo pod křídly nahrávací společnosti Fuzz Club.

Temná deska plná kytarových rifů měla původně vyjít jako pokračování předchozí placky "The Tower of Foronicity", během nahrávání se od ní však příliš žánrově oddálila. Proto máme nyní před sebou samostatný "Psych Fuck", který si můžete zakoupit nejen jako klasické CD, ale i v podobě vinylu. Pro fajnšmekry je vinyl k dispozici i v červené barvě.

První track "AEJL" můžete ochutnat tady:

Singapore Sling – AEJL


Skupinu založil v roce 2000 talentovaný hudebník Henrik Björnsson (Dead Skeletons, ex Bang Gang), který je jejím jediným oficiálním členem. Naživo sice s Henrikem vystupují další muzikanti, desky však nahrává sám pouze s malou pomocí svých přátel či sestry Anny. „Kapela“ má tak od té doby za sebou osm studiových alb, několik hudebních kompilací a mnoho koncertů. Zaujali vás?

Mimochodem, věděli jste, že Singapore Sling je také jméno ovocného koktejlu s ginem? Pokud ano, nenechte se zmást: jméno kapely je převzato od stejnojmenného řeckého filmu, nikoliv od tohoto alkoholického nápoje.

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.