Eskil Simonsson a DJ De'ath budou hlavními DJs letošní PRAGUE GOTHIC TREFFEN!

Na desátém pokračování největšího tuzemského goth mejdanu uslyšíte mimo jiné frontmana z Covenant nebo britskou DJskou legendu.

Asi všichni jsme včera viděli Kmeny, a tak jsme si řekli, že zkusíme rozjitřené pocity na scéně trochu vyrovnat nějakou dobrou zprávou. Třeba tím, že odhalíme hlavní DJské protagonisty letošního Prague Gothic Treffen. Nuže, tady jsou a snad vám taky udělají radost.

Uhlazený gentleman, divoký partyman, charismatický frontman – všechny tyto tři "man"y má v sobě pan Eskil Simonsson, majitel jednoho z nejpodmanivějších hlasů celé elektronické scény a spoluzakladatel velkých Covenant. A i když s nimi brázdí světová pódia na pozici headlinera už téměř třicet let, je tento švédský švihák proslulý svými divokými večírky. Právě tato neodolatelná kombinace jej korunovala králem letošní electro stage, aby vůbec poprvé zahrál v Praze jako DJ. Festa hårt!


Covenant – Call The Ships to port


Kytarovou stage Prague Gothic Treffen bude mít pod pařátem jeden z nejuznávanějších gothic DJs této planety, DJ De'Ath. Pamětníci možná budou mít pocit, že tato britská ikona a zakladatel mnoha legendárních parties (za všechny jmenujme alespoň Black Out, Prophecy či stále fungující Black Veil) už před lety na PGT hrál. Ano, je to pravda. DJ De'ath byl jedním z prvních velkých jmen, které jsme se odvážili na náš československý večírek pozvat. Srdeční volba. A proto i právě s ním chceme oslavit desáté výročí PGT. A navíc si můžeme být jistí, že nás čeká řádný gothic/deathrockový mazec, jaký se hraje na nejzásadnějších gotických večírcích po světě.

DJ De'ath

Další hosty a aktivity kolem Prague Gothic Treffen budeme zveřejňovat hned, jak je budeme mít potvrzené. Zůstaňte na přijmu a stateční!

PGT

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.