Sanctuary.cz je nově členem mediální skupiny Mafra (apríl)

S gotikou se možná budete setkávat i na stránkách Mladé fronty Dnes.

Už je to přes deset let, co jsme se Samgarrem založili první verzi Sanctuary.cz – prostoru pro české a slovenské příznivce gotické scény. A protože se za tu dobu podařilo dát dohromady regulérně fungující redakci a zájem o temnou alternativu zažívá nárůst, všímají si toho i silní mediální hráči mimo scénu.

Zřejmě i s ohledem na vlastní zářez v cyklu dokumentárních filmů Kmeny jsme totiž od mediální skupiny Mafra dostali nabídku k převzetí a zaštítění našich redakčních aktivit. V praxi to znamená, že by se psaní Sanctuary.cz vůbec poprvé stalo pro členy redakce honorovaným počinem, což nám všem umožní se těmto aktivitám věnovat ne ve svém volném čase, ale na plný úvazek. S personálními změnami uvnitř redakce se prý zatím nepočítá.

A dobrých zpráv neubývá - Sanctuary.cz by totiž výhledově mělo dostat i pravidelný prostor v tištěné příloze Mladé fronty Dnes – buď jako součást víkendové přílohy, věnované kultuře, nebo v rámci měsíčníku City Life. O dalším vývoji vás samozřejmě budeme informovat. Otevřou se nám tím dveře třeba i na Óčko...?

City Life

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

tak první dva odstavce jsem sežral i s navijákem :))
S tou tištěnou Mladou Frontou jsme to přehnali, žejo? :D
Ja doufal ze budete mit misto v Ona Dnes. :(

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.